Online leadás, személyes átvétel

Interneten küldött képek személyes átvétellel

 

Digitális képeit online is elküldheti üzletünkbe email-ben a venterfotolabor@gmail.com címre. Ebben az esetben a megrendelt képek méretét és darabszámát az email-ben jelezni szíveskedjen.

Nagyobb mennyiségű fotó vagy nagy méretű fajl-ok esetén a wetransfer programot javasoljuk a képek feltöltésére. A wetransfer egy ingyenesen használható ,nagy adatok továbbítására kifejlesztett program egyszerű kezelhetőséggel. Az oldalon lentebb a program működésében segítséget nyújtunk.

 

Az online feltöltött képek 24 óra elteltével nyitvatartási időben átvehetőek üzletünkben.

Expressz kidolgozás esetén az átvétel időpontjáról egyeztessen kollegánkkal az 52/220-017-es vagy a 20/573-8908-as telefonszámon.

 

Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig   8-17 óráig

Szombaton: 8:30-12:30 óráig

Vasárnap: Zárva

 

 

A „wetransfer” oldal használata:

 

  1. Az internet bongészőbe írja be a wetransfer szót
  2. Válassza ki a https://www.wetransfer.com/ oldalt
  3. Az oldalon megjelenő ablakban a „+Add files” gombra kattintva kijelölheti a küldeni kívánt képeket. Egyszerre akár több száz képet is kijelölhet és küldhet /max. 10GB adat/
  4. Az ablak következő sorába a „Friend’s email” írja be a venterfotolabor@gmail.com címet.
  5. Az ablak következő sorába a „ Your email” írja be a saját email címét.
  6. Az ablak következő sorába a „Message” írja be az üzletnek szánt üzenetét                                 / pl.képméret,darabszám és átvétel módja személyes vagy futárszolgálat/
  7. Majd katintson a Transfer gombra és a képfeltöltés elindul.

 

A képfeltöltés állapotáról az oldal folyamatosan tájékoztatja a feltöltés százalékos jelzésével. Amíg a feltöltés folyamatban van kérjük a számítógépét ne állítsa le. Amennyiben a feltöltés a 100%-ot eléri a feltöltés sikeres és pár percen belül megkapjuk fényképeit letöltésre az üzletben.

 

 

DIGITÁLIS KIDOLGOZÁSI ÁRLISTA

Expressz felár: 10Ft/kép

Érvényes: 2017.04.01-től visszavonásig.

Hozzászólás nem lehetséges.